Votívne sviečky z prírodného včelieho vosku

Stručný opis:

Položka: Votívne sviečky z včelieho vosku
Materiál: 100% včelí vosk
Veľkosť: 45*50 mm
Knôt: bavlnený knôt
MOQ: 6000 ks
Balenie: 4ks / krabica, akceptujte vlastné


  • Veľkosť:4,5 * 5 cm
  • Materiál:čistý včelí vosk
  • hmotnosť:57 g
  • Knôt:bavlnený knôt
  • Detail produktu

    Štítky produktu

    Položka: Včelí voskvotívna sviečkas
    Materiál: 100% včelí vosk
    Veľkosť: 45*50 mm
    Knôt: bavlnený knôt
    MOQ: 6000 ks
    Balenie: 4ks / krabica, akceptujte vlastné

    Totovotívna sviečkaje vyrobený zo 100% čistého včelieho vosku, materiál je prírodný, takže pri spaľovaní doma je to bezpečnosť pre vaše zdravie. Spolupracujeme s včelou farmou v Číne, používame iba včelí vosk z jedného zdroja, s použitím čistého prírodného včelieho vosku, takže že sviečka má prírodnú sladkú, medovú vôňu a krásnu žltú farbu.

    Starostlivo ručne vyrábané - každú sviečku nalievame v malých dávkach, aby sme zaistili najvyššiu kvalitu.Priemer a výška sviečky môžu byť o niečo menšie ako uvedená veľkosť, pretože sviečka prirodzene chladne vo forme sviečky.Chladiaci vosk sa vyťahuje z formy, takže každá sviečka je o niečo menšia ako samotná forma, čo tiež pomáha zabezpečiť sviečku bez opotrebovania.
    Netoxické a zdravé Sme odhodlaní vytvárať produkty, ktoré sú prospešné pre ľudstvo a Zem!Každá sviečka na želanie z včelieho vosku je vyrobená z bavlneného knôtu, ktorý sa vyznačuje štruktúrou papierovej nite a neobsahuje ťažké kovy ani toxické chemikálie.
    Naše sviečky sú vhodné pre každú príležitosť - pre ľudí, ako sú miestnosti osvetlené sviečkami, sú presne tým, čo potrebujete na vytvorenie pohodlného priestoru.Naše sviečky sú potrebné nielen na vytvorenie atmosféry, ale dajú sa použiť aj pri výpadkoch elektriny, veľmi vhodné ako darčeky pre priateľov a rodinu, vhodné na obrady a modlitby.
    Náš tím sa zaviazal poskytovať zákazníkom služby a podporu najvyššej kvality.Spokojnosť zákazníka je našou najvyššou prioritou!Vždy radi pomôžeme našim zákazníkom rýchlou dobou odozvy a zabezpečením kvality.Ceníme si vašu spätnú väzbu a odporúčame vám kontaktovať nás!

    Vyberte si nás a vyberte si zdravie a šťastný život, pretože všetkým našim klientom dodávame kvalitný včelí vosk a dobré služby.Dúfame, že dodáme najlepšiesviečka z včelieho voskuvám!







  • Predchádzajúce:
  • Ďalšie:

  • Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju